Services

Online Programma

Wil je je kennis aanbieden in de vorm van een online programma, maar loop je vast op de techniek? Kost het je te veel tijd om je hierin te verdiepen en wil je liever je tijd besteden in hetgeen waar je echt goed in bent? Ik kan je helpen. Naast het bouwen van jouw online leeromgeving kan ik je ook adviseren en assisteren bij de opbouw, planning en lancering van jouw online programma.

Bij het inrichten van jouw online programma is het onderstaande standaard inbegrepen.

o het bouwen van jouw online programma in WordPress;
o het inrichten van jouw academie website in jouw huisstijl;
o koppeling aan een bestaand geautomatiseerd e-mailsysteem;
o koppeling aan een geautomatiseerd facturerings- en betalingssysteem;
o maken van de les pagina’s;
o het plaatsen van content op de les pagina’s;
o inrichting mailautomation.
* Kosten van hosting, aanschaf fotomateriaal, plug-ins, abonnementen betalingssysteem en mailsysteem zijn niet bij de prijs inbegrepen

Ieder programma is uniek en om het helemaal op jouw wensen en visie af te stemmen is maatwerk nodig. Om je een idee te geven van de mogelijkheden tref je hieronder een aantal voorbeelden aan.

o opmaken van een interactieve werkboeken in jouw huisstijl;
o het maken van een sales pagina;
o het organiseren van een challenge of intensive;
o ondersteuning bij een webinar;
o het maken van een weggever;
o design van social media posts.

Webinars

Mijn inzet tijdens jouw webinar kunnen we helemaal op maat afstemmen. Mogelijkheden waar je aan kunt denken zijn:
Indien je nog andere wensen hebt zijn deze uiteraard bespreekbaar.
brainstormen over de inhoud van je webinar;
presentatie maken;
advies met betrekking tot de planning en promotie van jouw webinar;
sales- en/of landingspagina aanmaken;
het aanmaken van jouw webinar;
een oefenwebinar zodat je weet wat je tijdens het webinar kunt verwachten, hoe alle knoppen werken, wat onze taakverdeling en je zelfverzekerd het webinar kunt leiden;
tips en tricks, voor de opbouw van je presentatie;
voorbespreking;
o voorafgaand aan het live webinar zorgen dat alles technisch in orde is (geluid, webcam, presentatie etc.);
o ondersteuning tijdens het webinar;
o optreden als moderator tijdens het webinar;
o een rapport van de statistieken en de gegevens van de deelnemers;
o het verzorgen van een opname van het webinar;
o indien nodig de opname editen;
o opname verzenden naar de deelnemers;
o verzorgen van de mailing met betrekking tot jouw aanbod.

Nieuwsbrieven & Chatbots

Wil je je tips & trick met jouw klanten delen door middel van een nieuwsbrief maar heb je geen kaas gegeten van de techniek die hierbij komt kijken? Ik kan het technische gedeelte uit handen nemen zodat jij je alleen op de inhoud van je nieuwsbrief hoeft te focussen. Ik richt je mailsysteem voor je in, maak de nieuwsbrieven voor je op en verstuur ze naar de personen die jij wil bereiken.

Chatbots helpen jouw klant onder andere met zaken waarvoor ze je anders zouden bellen of mailen. Een chatbot kan je gebruiken om bijvoorbeeld je online bezoekers te verwelkomen, hen te informeren over jouw diensten, ze te voorzien van tips & tricks of een afspraak in te plannen. De mogelijkheden worden steeds groter. Ik kan je helpen bij het instellen van jouw chatbot.

Dit doe ik ook

Naast de technische aspecten van het online ondernemen kan ik je ook op andere manieren helpen bij de groei van je business. Hierbij kun je denken aan het inzetten van online tools die je helpen om efficiënter en meer gestructureerd te werken, maar ook bijvoorbeeld bij het opmaken van je presentaties en interactieve ebooks. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Strippenkaart

Herken jij jezelf in het volgende?
– “Ik heb geen maandelijks terugkerende werkzaamheden.”
– “Zo nu en dan heb ik behoefte aan ondersteuning.”
– “Ik vind het fijn om met iemand te brainstormen over het structureren van
mijn werkprocessen.”
– “Voordat mijn online training wordt gelanceerd heb ik het vaak erg druk en heb ik behoefte aan hulp van iemand die weet waar ik het over heb.”

Dan is het werken met een strippenkaart interessant voor jou! Met een strippenkaart koop je vooraf uren in tegen een vast en lager bedrag. Je kunt mij dan inschakelen zodra jij werkzaamheden hebt die ik voor jou kan oppakken. Voor de ingekochte uren ontvang je een factuur. Jouw uren splits ik op in blokken van 15 minuten. Maandelijks ontvang je een overzicht van het aantal uur dat je hebt gebruikt. Een strippenkaart is 3 maanden geldig. Hierna komt het resterende aantal uren te vervallen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende strippenkaarten:

Large 20 uur / 80 strippen € 990,00 (excl. 21% btw)
Medium 15 uur / 60 strippen € 785,00 (excl. 21% btw)
Basic 10 uur / 40 strippen € 550,00 (excl. 21% btw)

Voor al jouw vragen of een offerte op maat kun je altijd contact met mij opnemen!

“It’s your time to bloom!”

Get in touch!

Claudia heeft voor mij mijn e-book ontworpen en een online programma gemaakt. Ik vond de samenwerking met Claudia heel erg prettig. Claudia is heel duidelijk in haar communicatie. Ze geeft duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is. Ook wanneer er technische problemen waren met bijvoorbeeld de host of de provider van het pakket, pakte ze dit pro-actief en snel op. Claudia fungeerde ook als een stok achter de deur. Afspraken die we vooraf hadden gemaakt werden altijd nagekomen en Claudia herinnerde mij er ook tijdig aan wanneer ik iets moest opleveren volgens deze planning. Ik ben erg tevreden over Claudia’s manier van werken, communicatie, duidelijkheid en pro-activiteit. Marjan Heemskerk

Eigenaar, the happy financial

Voor een correcte werking van onze website, maken we gebruik van cookies. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.