This is me

Altijd heb ik het leuk gevonden om anderen te helpen bij het instellen van technische snufjes en efficiënter werken. Waarvan ik vaak denk, dat doe je toch even, is meer dan eens gebleken dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Ik vind het leuk om nieuwe (online) toepassingen helemaal uit te pluizen hoe werkt het, wat kun je ermee en hoe kan het je leven makkelijker maken! Meer en meer merkte ik dat veel ondernemers niet weten hoe ze online tools in kunnen inzetten om hun business te laten groeien.

In mijn carrière ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening, maar het afgelopen jaar heb ik besloten het roer om te gooien omdat ik meer wil, meer voldoening uit mijn werk wil halen en meer vrijheid wil ervaren. Meer vrijheid in waar en wanneer ik werk, maar ook met wie ik het liefst wil samenwerken. Ik realiseerde me dat veel vrouwelijke ondernemers met dit zelfde gevoel worstelen en ben me gaan verdiepen in hoe ik deze onderneemsters kan helpen. Ik ben verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen en ben tot de conclusie gekomen dat de oplossing ligt in het schaalbaar maken van je diensten. Dit betekent dat je je kennis en diensten aan meerdere klanten tegelijkertijd aanbiedt.

Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van het bouwen van online programma’s en het inzetten van online tools. Met mijn kennis en ervaring help ik vrouwelijke trainers, coaches en adviseurs bij het laten groeien van hun business en laat ze tegelijkertijd meer vrijheid ervaren zodat ze in staat zijn een levenswijze te creëren waarvoor ze ’s ochtends hun bed uit springen!

Ik werk graag samen met onderneemsters die weten wat ze willen en vastbesloten zijn om van hun business een mega succesvolle onderneming te maken, maar ook willen genieten van de mooie dingen in het leven en voldoende tijd willen hebben om deze met vrienden en familie te kunnen delen. Herken jij jezelf hierin? Neem dan zeker contact met mij op.

Weetjes over mij:
o Aangezien ik 2 voetballende zoons heb, ben ik zo’n 6x per week op het voetbalveld te vinden. Nou ja, langs de lijn of in de kantine als het erg koud is!
o Ik heb een zeer hechte relatie met mijn iPhone en MacBook. Ik vind het het dan ook heerlijk om met m’n haar in een knot en een joggingbroek aan op de bank te kruipen en daar lekker te werken of het web af te struinen op zoek naar nieuwe apps, tools of ander leuks en deel dit dan met mijn community op Facebook en Instagram.
o Met mijn 1,56 meter verwacht je misschien iets anders, maar ik heb er een ontzettende hekel aan om hakken te dragen. Geef mij sneakers!
o Love Netflix!
o Ik ben een ontzettende theeleut, drink echt liters per dag.

Voor een correcte werking van onze website, maken we gebruik van cookies. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.